Helsingin Sanomain Säätiö etsii monitaitoista hallintoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.8.2019

Hallintoassistentin tehtäviin kuuluu apuraha-anomusten ja kokousten valmistelu sekä apurahojen maksatukseen, tilastointiin ja raportointiin liittyviä töitä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu osallistuminen säätiön viestintään (mm. verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien päivitystä), taloushallinnollisia tehtäviä (kuten budjetointi) sekä erilaisia toimistotöitä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) ja työkokemusta sekä kiinnostusta säätiömaailmaan. Työ edellyttää laaja-alaista IT-osaamista mukaan lukien sosiaalisen median työkalujen hallinta. Lisäksi odotamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, valmiutta ja kiinnostusta oppia uutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen työn viihtyisässä työympäristössä Helsingin keskustassa sekä hyvät työsuhde-edut. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen, keskeisine työtodistuksineen ja suosittelijoineen pyydetään lähettämään 26.4. mennessä osoitteeseen: ulla.koski@hssaatio.fi.

Lisätietoja:
Yliasiamies Ulla Koski, 040 73 11 507
Asiamies, Päivälehden museon johtaja Saila Linnahalme, 0400 897 213