Päivälehden museon Pekka Töpöhäntä -näyttelyyn ehtii vielä alkusyksystä. Suosittu lastennäyttely on esillä Ludviginkadulla sunnuntaihin 15. syyskuuta asti. Päätösviikonloppuna on myös luvassa jotain erityistä: kävijät pääsevät sisustamaan Monni-kissan hämärän kellarikodin uuteen uskoon.

Pientä pintaremonttia Monnin kellarissa -tapahtuma 14.–15. syyskuuta on osa Helsinki Design Week -muotoilufestivaalin lasten ohjelmaa. Ajatuksena on piristää Monni-kissaa, joka Pekka Töpöhäntä -tarinoissa kovin usein härnää Pekkaa. Pienet museokävijät saavat laittaa luovuutensa valloilleen ja koristella näyttelystä löytyvän Monnin hämärän kellarin.

Lue lisää tapahtumasta Päivälehden museon sivuilta.

Pekka Töpöhäntä -näyttely alkoi museossa maaliskuussa. Toiminnallisessa näyttelyssä lapset voivat napata irtokorvat päähän, temppuilla patjoilla ja kummastella suuria huonekaluja – kissan näkökulmasta. Töpöhäntä-tarinoita voi kuunnella KISS-radiosta, ja tutustua vanhempien kanssa Kissojen Päivälehteen. Vuosittaisilla lastennäyttelyillään museo haluaa tukea lasten ja nuorten lukuharrastusta ja mediakasvatusta.

Päivälehden museo on auki kellariremontin ajan – ja kaikkina muinakin päivinä – kello 11–17. Aina vapaa pääsy.

Facebook-tapahtuma: Pientä pintaremonttia Monnin kellarissa

Helsinki Design Week -sivusto