Jussi Latvala
Jussi Latvala

Uutisraivaaja-kilpailun tiedottajaksi on valittu Jussi Latvala, 25. Hän opiskelee Helsingin yliopistossa suomen kieltä, sosiologiaa ja sosiaalipsykologiaa. Lisäksi Jussi työskentelee STT-Lehtikuvassa tarvittaessa töihin tulevana toimittajana ja toimitussihteerinä.

Uutisraivaaja-tiedottajan paikkaa haki kaikkiaan 54 henkilöä.

”Tuskin kukaan toimittaja on viime vuosina välttynyt alan myllerrykseltä; oman energiani ja osaamiseni käytän mielelläni sen parissa työskentelemiseen, mitä ja millaista journalismi voisi olla tulevaisuudessa”, Jussi sanoo.

Syksyn aikana Jussi kiertää yliopistoissa ja erilaisissa viestintäalan tapahtumissa innostamassa ihmisiä ja ryhmiä osallistumaan kilpailuun. Lisäksi Jussi tiedottaa kilpailuun liittyvistä tapahtumista osoitteissa blogi.uutisraivaaja.fi ja www.facebook.com/uutisraivaaja.

Helsingin Sanomain Säätiö järjestää Uutisraivaaja-kilpailun kolmannen kerran.Kilpailun hakulomake avautuu 19.9. osoitteessa www.uutisraivaaja.fi. Hakuaika päättyy 17.1.2015, jonka jälkeen tuomaristo valitsee parhaista ideoista5-10 hanketta jatkoon. Uutisraivaaja-kilpailun voittaja valitaan syksyllä 2015.