20161124_hss_mm_hsilmo

MediaMaanantai on säätiön uusi keskustelusarja mediasta, journalismista ja sananvapaudesta.

Tilaisuudet ovat maanantaisin klo 17-19 Päivälehden museolla, Ludviginkatu 2-4, Helsinki.  Tilaisuudet ovat avoimia kaikille. Tervetuloa!

Aikataulu:

12.9. Päivälehden päätoimittajat

Keskustelemassa Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi, päätoimittaja Janne Virkkunen ja toimittaja Antti Blåfield.

26.9. Kuinka somekohu syntyy?

Keskustelemassa Mannerheimin Lastensuojeluliiton mediakasvatuksen kehittäjä Satu Valkonen sekä Nuorten ääni -toimituksen Kerttu Tamminen, Anna Kristiina Elkhoury ja Aleksanteri Lindh.

10.10. Kielestä kiinni

Keskustelemassa Kielitoimiston erityisasiantuntija Riitta Korhonen ja Helsingin Sanomien kielenhuollosta vastaava toimittaja Ville Eloranta ja viestinnän asiantuntija Laura Niemi.

24.10. Onko sukupuolella väliä journalismissa?

Keskustelemassa Helsingin yliopiston tutkija Reetta Hänninen ja Helsingin Sanomien päätoimittaja Päivi Anttikoski ja Mtv:n toimittaja Janne Hopsu.

7.11. Totta, tarua vai tulkintaa?

Keskustelemassa kirjailijat Tiina Raevaara, Terhi Rannela ja Maarit Tyrkkö (nyk. Huovinen). Tilaisuus järjestetään yhdessä Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kanssa ja se on osa Arkistojen päivän ohjelmaa.

21.11. Mihin Julkisen sanan neuvostoa tarvitaan?

Keskustelemassa Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Elina Grundström ja yleisön edustaja Paula Paloranta sekä Perussuomalainen-lehden vastaava päätoimittaja Matias Turkkila.

28.11. Kenen Suomi-kuva? – Keskustelua kuvanvapaudesta.

Keskustelemassa kuvittaja, graafinen suunnittelija Ville Tietäväinen, kirjailija ja graafinen suunnittelija Matti Remes ja toimittaja Ville Hänninen.