Uutisraivaaja-Bootcamp lokakuussa 2016. Kuvaaja: Ida Pimenoff.

Helsingin Sanomain Säätiö etsii monitaitoista viestintäkoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2018–30.9.2019.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta sekä kiinnostusta journalismiin ja viestintäalan tutkimukseen.

Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä esiintymiskykyä.  Työhön valittavan on myös tunnettava sosiaalisen median työkalut ja oltava nopea oppimaan uusia asioita.

Viestintäkoordinaattorin päätehtäviä on edistää Helsingin Sanomain Säätiön Uutisraivaaja-innovaatiokilpailun näkyvyyttä ja hoitaa kilpailun toteuttamista. Lisäksi tehtäviin kuuluu säätiön viestinnän, erityisesti sosiaalisen median, kehittäminen sekä osallistuminen Päivälehden museon ohjelmatuotanto- ja yleisöpalvelutehtäviin.

Viestintäkoordinaattorin paikka on ainutlaatuinen mahdollisuus olla rakentamassa uutta ja seurata media-alan kehitystä aitiopaikalta. Se on myös mahdollisuus vaikuttaa journalismin ja tiedonvälityksen tulevaisuuteen.

Lähetä hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Palkka: 2 500 €  / kk

Vapaamuotoiset hakemukset viimeistään 28.5.2018 osoitteeseen: ulla.koski@hssaatio.fi

Lisätietoja: yliasiamies Ulla Koski, puh. 040 73 11 507 ja asiamies, Päivälehden museon johtaja Saila Linnahalme, puh. 0400 897 213.